İş Başvurus sitesi

İbrahim Tatlıses yeni aşka yelken açtı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İbrahim Tatlıses yeni aşka yelken açtı!
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Instagram'dan el ele fotoğraf paylaştığı kadının kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya olduğu iddia edildi. Ancak işin aslı bambaşka çıktı. Tatlıses'in, Karakaya'dan sessiz sedasız ayrıldığı ve yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Ayrıca Karakaya da İbrahim Tatlıses'le olan fotoğraflarını da Instagram'dan sildi.

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından genç bir kadın ile el ele çekilmiş pozunu paylaştı.

 

İŞİN ASLI BAMBAŞKA ÇIKTI

Tatlıses, paylaşımına, "Deniz kenarında bazı evler vardır; ya leb-i derya, bizimki de leb-i orman" notunu düştü. Tatlıses'in yanındaki kişinin kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya olduğu iddia edildi. Ancak işin aslı bambaşka çıktı.

 

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Snob Magazin'in özel haberine göre; 69 yaşındaki İbrahim Tatlıses, Gülçin Karakaya'dan sessiz sedasız ayrıldı. Tatlıses, kısa süre içerisinde ismini sır gibi sakladığı biriyle yeni bir aşka yelken açtı.

KARAKAYA, FOTOĞRAFLARI KALDIRDI

Gülçin Karakaya, İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in düğününe de katılmamıştı. İkilinin fikir ayrılıkları yaşadığı konuşuluyor. Karakaya, Tatlıses ile çekilmiş fotoğraflarını da Instagram'dan kaldırdı.

 

"GÜLÇİN YARDIMCIMDIR"

Tatlıses, daha önce de "Gülçin Karakaya ile aşk yaşıyor" iddiaları hakkında, "Bana keleş sıkıldı, hiçbir zaman 'Şu anda ne yapıyor, manevi açıdan ne durumda?' demediler. Şimdi 'Gülçin kimdir?' diyorlar. Gülçin yardımcımdır. Sağ kolum çalışıyor, sol kolum çalışmıyor. Gülçin de sol kolum, var mı ötesi? Etmedikleri laf kalmadı. Onun da bir ailesi var, laf söylenmesi hoş değil." ifadelerini kullanmıştı.

Tatlıses, daha önce Adalet Durak, Perihan Savaş, Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız ile nikah masasına oturmuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Suya kademeli tarife geliyorÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Suya kad...

Urfalı gurbetçinin ölümünde önemli gelişme!Sonraki Haber

Urfalı gurbetçinin ölümünde önemli geliş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar