İş Başvurus sitesi

Yetimoğlu Grup, prefabrik yapı üretimine başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yetimoğlu Grup, prefabrik yapı üretimine başladı
Şanlıurfa’nın inşaat alanında en büyük yatırımcılarından birisi olan Yetimoğlu Grup artık prefabrik yapı alanında da hizmet vermeye başladı.

“Geleceğin Temelinde Kalitemiz Var” sloganı ile yola çıkan ve 25 yıldır Şanlıurfa’da hizmet veren Yetimoğlu Grup başta 
-Hazır Beton Üretim Tesisleri
-Maden Ocakları
-Prefabrik Üretim Tesisleri
-Sıcak Asfalt Üretim Tesisleri
-Alt Yapı ve Üst Yapı Taahhüt İşleri
-Sac Metal ve Çelik Hasır İşleri 
-Gayrimenkul Yatırım Konut Projeleri
-Akaryakıt İstasyonları
Gibi farklı alanlarda faaliyet gösterirken grup bünyesinde de 1200’e yakın personel istihdam edilmektedir.
25 yıldır farklı alanlarda faaliyet gösteren Yetimoğlu Grup artık prefabrik yapı alanında da hizmet vermeye başlarken konu ile ilgili ise şu açıklama yapıldı.
“Uzun yıllardır Şanlıurfa’da birçok alanda faaliyet gösteren Yetimoğlu Grup artık Şanlıurfa’da özellikle fabrikaların kurulumunda kullanılan hazır prefabrik yapı alanında da hizmet vermeye başladı.
“Adından da anlaşılacağı üzere, fabrikada hazırlanmış olan ve sadece birleştirme işlemi kalan parçaların bir araya getirilerek oluşturulan yapılardır. Prefabrik yapılar, tek katlı olarak inşa edilebildiği gibi iki katlı olarak da inşa edilebilir.
 “Prefabrik yapıların en önemli özelliği kullanıma hazır olarak teslimat yapılmasıdır. Elektrik tesisatı ve elektrik armatürleri, su tesisatı ve su armatürleri (batarya, lavabo, tuvalet taşı vs.), kapı pencere takılması, bina boyası kullanıma hazır olarak teslim edilmektedir. Prefabrik yapı modelinin en önemli avantajı usta gerektirmemesidir. Bugün Anadolu’nun birçok ilinde bina yapımı için betondan sıvaya, boyadan elektrik ve su tesisatına, kapıdan pencereye her aşamada usta gereksinimi vardır. Bu ihtiyaca rağmen mevcut usta ve yardımcı eleman açığı kapatılamamaktadır. 
Bu nedenle klasik yapılar yıllarca tamamlanamamaktadır. Prefabrik yapılar hazır olarak demonte üretilip yerinde montaj yapılmasından dolayı 3yapı büyüklüğüne göre 3-5 gün içerisinde kurulum yapılarak kullanıma hazır olarak teslimat yapılmaktadır.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Canpolat ile gençler için 21 semt sahası kazandırıldıÖnceki Haber

Başkan Canpolat ile gençler için 21 semt...

Eyyübiye’de 27 halı saha hizmete sunulduSonraki Haber

Eyyübiye’de 27 halı saha hizmete sunuldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar