İş Başvurus sitesi

Viranşehir'e modern hayvan pazarı kazandırılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Viranşehir'e modern hayvan pazarı kazandırılıyor
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçesinde yapımı devam eden canlı hayvan pazarı inşaatında incelemelerde bulundu. 

Başkan Salih Ekinci’ye Belediye Meclis üyesi Mehmet Tuğuç ve Belediye Fen İşleri Mahmut Güldaş eşlik etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce Viranşehir-Diyarbakır Karayolu üzerinde yapımına başlanan ve 25.000 m²‘lik alan üzerinde yapılacak modern canlı hayvan pazarı inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. 
Yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirmeden bulunan Başkan Ekinci, “Söz verdiğimiz gibi ilçemize Modern Hayvan Pazarını kazandırmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.


Gönül Belediyeciliği kapsamında daha önce Hürriyet Mahallesinde Gençlik Merkezi, Şırnak Mahallesinde yarı olimpik yüzme havuzu ve Yenişehir Mahallesinde Millet Bahçesi gibi devasa projelerini hayata geçirdiklerini ve vatandaşların hizmetine sunduklarını anımsatan Başkan Ekinci, “Vatandaşlara söz verdiğimiz büyük projelerimizden biri de İlçenin ihtiyacına cevap verecek modern bir hayvan pazarı projesiydi. Elhamdülillah, bu sözümüzü de yerine getirdik. Hayvan pazarını şehrin dışına çıkarmakla hem ilçe trafiği rahatlatacağız, hem de esnaflarımızın rahat bir şekilde alışverişlerini gerçekleştirmelerini sağlayacağız. Viranşehir’in Ana geçim kaynaklarından biri olan hayvancılığa hitap edecek hayvan pazarımızı en kısa sürede bitirip, vatandaşımızın hizmetine sunarak ilçe ekonomimizi hareketlendirmeyi planlıyoruz” dedi.


Şehrin tarım ve hayvancılık sektörüne önemli katkıda bulunacak olan Modern Hayvan Pazarının ilçeye hayırlı, uğurlu olmasını temenni eden Başkan Ekinci, İlçeye kazandırılan büyük projeden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve emeği geçen herkese teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ankara bu kulisle çalkalanıyor!Önceki Haber

Ankara bu kulisle çalkalanıyor!

Urfa'da konteyner kentin o bölgede kurulmasına tepkiSonraki Haber

Urfa'da konteyner kentin o bölgede kurul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar