İş Başvurus sitesi

Viranşehir Belediyesi’nde ilk meclis toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Viranşehir Belediyesi’nde ilk meclis toplantısı yapıldı
Viranşehir Belediye Meclisi, Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan başkanlığında yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçiminde Viranşehir Belediye Eş Başkanlığına seçilen Serhat Dicle İnan ve Bedriye Yorgun ile meclis üyeleri, ilk toplantısını yaptı. 20’si DEM Parti, 7’si AK Parti ve 4’ü Yeniden Refah Partili meclis üyelerinden oluşan mecliste; Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan’ın başkanlığında 12 gündem maddesi ele alındı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Mecliste; Belediye Eş Başkanı İnal tarafından kâtiplik koltuğuna en genç meclis üyeleri olan Dilan Doğan ve Yusuf Kaya davet edildi. Daha sonra meclis başkan vekilleri, meclis katipleri, encümen üyeleri ve diğer komisyon üyelerinin seçimi yapıldı. Başkan vekilliğine Cebrail temel ile Zehra Mulut seçilirken, meclis katipliğine de Mehmet Nuri Kızılırmak ve Ferit Palmanak seçildi. İmar Komisyonu üyeliğine Şihan Türk, Hacı Atlıyan, Cebrail Temel, Mehmet Sakin ve Mehmet Kete getirilirken; Plan Bütçe Komisyün üyeliğine de Mustafa Vural, Müzzeyyen Aktaş, Mehmet Nuri Kızılırmak, Şehmus Öztaş ile Lokman Öztürk seçildi. Ayrıca daimi encümen üyeliğine ise Mevlüt Özbilgi, Birgül Kılıç ve Serdar Etli getirildi. Daha sonra diğer gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Meclisin açılışına konuşan Viranşehir Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan, yeni dönemin meclis üyelerine, Viranşehir’e hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu. Amaçlarının Viranşehir’e en iyi hizmeti yapabilmek olduğuna dikkat çeken İnan, yeni dönemde Viranşehir Belediye Meclisi ve halkla birlikte Viranşehir’i hep birlikte yöneteceklerini söyledi.

Viranşehir Belediyesi Meclisi Cumartesi günü gerçekleştirilecek oturumla devam edecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Birecik Belediyesi ilk meclis toplantısı yapıldıÖnceki Haber

Birecik Belediyesi ilk meclis toplantısı...

Urfa’daki evinden kaçıp evlenen hamile kardeşini öldürdüSonraki Haber

Urfa’daki evinden kaçıp evlenen hamile k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar