İş Başvurus sitesi

Urfaspor’da umutlar tükeniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Urfaspor’da umutlar tükeniyor
Transferin bitmesine sayılı günler kalmasına rağmen Şanlıurfaspor’da transfer tahtası açılamadı. Bu gidişle Sarı-Yeşilli ekibi yine kötü günler bekliyor.

UĞUR BUDAK/ŞANLI HABER AJANSI – (ŞHA)

TFF 2. Lig’de mücadele eden ve tarihinin en zor dönemini geçiren Şanlıurfaspor’da, eski oyuncu ve teknik heyetlerin ödemelerinin yapılmamasından dolayı transfer tahtası kapalı durumda görünüyor. Bu nedenle transfer yapamayan Sarı-Yeşilli ekip, ligin ilk iki maçına altyapıdan kurulu oyuncularla çıkmış ve iki karşılaşmadan da çok farklı skorlarla mağlubiyetle ayrılmıştı.

 

Yeni yönetim umut oldu

Bu arada geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü kongrede İş Adamı Emin Yetim, yeniden Sarı-Yeşilli ekibin kulüp başkanlığına seçilmişti. Takımı kaderine terk etmeyen ve deyim yerindeyse ateşten gömlek giyerek başkan olan Yetim ve yönetimi, kulüpten alacağı olan eski oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Bir yandan maddi kaynak arayışını da sürdüren yeni yönetim, eski oyuncularını alacağını ödeyerek, transfer tahtasını açmayı planlıyor.

 

Maddi destek aranıyor

Urfaspor’da forma giymiş olan bazı futbolcuların, alacaklarında indirime gitmemesi Şanlıurfaspor Yönetimini de zora sokuyor. Maddi anlamda büyük sıkıntıların yaşandığı Sarı-Yeşilli ekipte, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül başta olmak üzere ilçe belediyeleri ve iş adamlarından maddi destek bekleniyor. Maddi desteğin sağlanabilmesi durumunda transfer tahtasının açılabileceği ifade ediliyor.

 

Transfer dönemi 5 Ekim’de sona eriyor

Öte yandan futbolda 4 Ağustos Salı günü resmen başlayan 2020-2021 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi, 5 Ekim’de sona eriyor. Eğer Şanlıurfaspor, 5 Ekim’e kadar transfer tahtasını açamazsa yeni transferler yapamayacak ve yolunda altyapıdan kurulu oyuncularla devam edecek. Böyle bir durumda Sarı-Yeşilli ekibin 3. Lig’e düşmesine kesin gözle bakılıyor.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
AK Parti Urfa Milletvekili adayı isyan etti!Önceki Haber

AK Parti Urfa Milletvekili adayı isyan e...

Bakanlık genelge gönderdi! Artık otobüslerde de zorunlu olduSonraki Haber

Bakanlık genelge gönderdi! Artık otobüsl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar