İş Başvurus sitesi

Urfaspor aradığı golcüyü buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Urfaspor aradığı golcüyü buldu
Şanlıurfaspor, Malatyaspor ile sözleşmesini fesheden golcü oyuncu Yakup Alkan ile prensipte anlaştı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Forvet mevkine takviye yapmak isteyen ve bunun için birçok futbolu listesinde bulunan Şanlıurfaspor Yönetimi’nin, Malatyaspor ile sözleşmesini fesheden golcü oyuncu Yakup Alkan ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. Elazığspor’un da ilgilendiği ancak son anda vazgeçtiği Aslan ile Urfaspor’un herhangi bir pürüz çıkmaması durumunda sözleşme imzalaması bekleniyor.

 

YAKUP ALKAN KİMDİR?

Öznur Kablo Malatyaspor Kulübü takımında Forvet mevkinde forma giyen Yakup Alkan, 03 Mart 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. 186 cm boyunda ve kilo olan Yakup Alkan, Sağ ayağını kullanmaktadır.

2010 yılında İstanbul Kartal Belediyespor'da profesyonel kariyerine başladı. 2012 yılında Tuzlaspor'a transfer oldu. Burada 3 sezon forma giyip bir Bölgesel Amatör Lig bir de 3. Lig Şampiyonluğu yaşadı. 2014-15 sezonunda da 3. Lig 1. grupta 18 gol ile gol kralı oldu. Tuzlaspor'da toplam 88 maça çıkıp 58 gol atarak dikkatleri üzerine çeken oyuncu, 2015-16 sezonunda 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'a transfer oldu. Burada pek şans bulamayıp ligin 2. devresi 2. Lig ekibi Menemenspor'a kiralanan oyuncu bu takımda da şans bulamadı.

 

ÇORUM BELEDİYESPOR’DA 20 GOLLE GOL KRALI OLDU

2016-17 sezonunda 3. Lig ekibi Çorum Belediyespor'a kiralanan Yakup, sezonu 20 golle gol kralı tamamladı. 2. Lige yükselmek için Play Offa kalan Çorum ise yarı finalde elendi. 2017-18 sezonunun başında Yeni Orduspor'a kiralandı fakat burada sadece 1 ay kalıp 1 maça çıktı, transfer sezonu bitmeden Diyarbekirspor'a kiralandı. Diyarbekirspor'a gol olarak pek katkı sağlayamasa da sezon boyunca forma giydiği takımla 3. Lig Play Off finaline kadar yükseldi fakat final maçında Ankara Demirspor'a kaybedip 2. Lige çıkamadılar.

 

YENİ MALATYASPOR’LA 16 MAÇA ÇIKTI

2018-19 sezonunda tekrar 3. Lig ekibi Yeni Çorumspor'a kiralandı. Burada yine 21 golle gol kralı olurken, takımı Çorum da 3. Lig Final maçında Serik Belediyespor'u penaltılarla yenerek 2. Lige yükseldi. Bonservisi hâlen Yeni Malatyaspor'un elinde olan Yakup Alkan 2019-20 sezonunda ise 3. Lig ekibi Kocaelispor'a kiralandı. Kocaelispor ile Şampiyonluk yaşayarak takımını 2. Lige çıkmasına katkı sağlayan oyuncu 3. Lig 2. Grupta 14 gol atarak grubu gol kralı olarak tamamladı. Daha sonra Fethiyespor ve Ergene Velimeşespor Kulüpleri’nde kiralık olarak forma giyen Yakup Alkan Ziraat Türkiye Kupası’da dahil olmak üzere Yeni Malatyaspor formasıyla 16 maça çıktı. 607 dakika süreyle sahada kalan tecrübeli golcü 2 gol kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa'da uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltıÖnceki Haber

Urfa'da uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Urfa ile 10 ilde okullar tatil edildiSonraki Haber

Urfa ile 10 ilde okullar tatil edildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar