İş Başvurus sitesi

URFA DERBİSİNDE DOSTLUK KAZANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
URFA DERBİSİNDE DOSTLUK KAZANDI
Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta Viranşehir Belediyespor ile Siverek Belediyespor arasında oynanan Urfa derbisinde dostluk kazandı. Lider Viranşehir Belediyespor, son dakikalarda bulduğu golle sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Viranşehir Belediyespor, ligin 12’nci haftasında sahasında Siverek Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Viranşehir İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adnan Yükselir ve yönetimi ile çok sayıda taraftar seyretti.

Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı. Maçın ilk yarısında gol çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0’lık sonuçla gitti.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Siverek Belediyespor, 53’üncü dakikada Şiyar Sayyiğit’in golüyle 1-0 öne geçti. Taraftarının desteğini alarak rakip kalede gol arayan Viranşehir Belediyespor, aradığı golü 90+1’de buldu. Ev sahibi takım, Furkan Temir’in golüyle skoru 1-1 yaptı ve maç bu sonuçla tamamlandı.

Urfa derbisinden beraberlikle ayrılan Viranşehir Belediyespor, puanını 31’e yükselterek liderliğini sürdürdü. En yakın takipçisi Kilis Belediyespor’a 5 puan fark atan Viranşehir, önümüzdeki hafta ise deplasmanda Osmaniye Önder ile karşı karşıya gelecek.

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Siverek Belediyespor maçına galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirterek, “Urfa’nın iki güzide takımı karşı karşıya geldi. Sahadan 1-1’lik sonuçla ayrıldık, kazanan dostluk oldu. İnşallah ilk yarının son maçında deplasmanda oynayacağımız Osmaniye Önder maçını kazanıp ilk devreyi galibiyetle ve lider bir şekilde kapatacağız” dedi.

Kulüp Başkanı Çelik, kendilerine her türlü maddi ve manevi destekte bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile her maçta kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına da teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karaköprü Belediyespor’da kamp süreci başladıÖnceki Haber

Karaköprü Belediyespor’da kamp süreci ba...

Urfa'da 'nakliye ücreti' cinayetiSonraki Haber

Urfa'da 'nakliye ücreti' cinayeti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar