İş Başvurus sitesi

SEYYİD, AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SEYYİD, AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
Viranşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Seyyid Mücahid Seyyid, AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Viranşehir’in meselelerini birlikte çözmek için aday adayı olduğunu belirten Seyyid, “Bu süreçte tüm hemşerilerimin tam desteklerini bekliyorum” dedi.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Aday adaylığı başvuru süreci kapsamında Viranşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Seyyid Mücahid Seyyid de, özel bir restoranda yerel ve ulusal basın mensuplarının katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekilliği aday adaylığını duyurdu. 
Bilgi, birikim ve tecrübelerini siyasette gerçekleştirmek istediğini belirten Başkan Seyyid, hizmetlerinden memnun olduğu ve kendisine yakın bulduğu AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı. 

Seyyid, yaptığı basın açıklamasında, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlenmelerinin insana, topluma, ülkeye hizmet etmek için birer araç olarak hayatımızda çok önemli bir yer tuttuğunu belirterek, “Viranşehir’imizden Şanlıurfa’mıza, tüm ülkemize ve insanlarımıza hizmet etmeyi hep gaye edindim ve bu gayemi elimden geldiğince gerçekleştirdim.  Şimdi de yine hizmetin bir başka yolu olan milletvekilliği ile ülkeme ve insanımıza hizmet etmeyi hedefliyorum. Toplumla iç içe yıllardır verdiğim hizmet mücadelemi, edindiğim deneyimleri siyasete taşımak istiyorum” dedi.
Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında bu kutlu yürüyüşün bir neferi ve hizmetkârı olarak yoluma devam etmek için AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olduğunu duyuran Seyyid, “14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri partimiz ve ülkemiz için büyük önem taşıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu süreçte yol arkadaşı olabilmek, davamız için mücadele etmek, Viranşehir’imizin ve Şanlıurfa’mızın meselelerini birlikte çözmek için aday adayı oldum. Bu süreçte tüm hemşerilerimin tam desteklerini bekliyorum” dedi.
Basın mensupları da, düzenlenen basın toplantısından dolayı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Viranşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Seyyid Mücahid Seyyid’e teşekkür ederek, Milletvekilliği aday adaylık çalışmalarında başarılar dilediler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
e-Devlet'te yeni bir uygulama dahaÖnceki Haber

e-Devlet'te yeni bir uygulama daha

Akşener, Yetim'e rozeti taktı...Sonraki Haber

Akşener, Yetim'e rozeti taktı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar