İş Başvurus sitesi

Şanlıurfa'da sağlık skandalı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa'da sağlık skandalı!
Şanlıurfa'da uzun yıllar basın sektöründe görev yapmış olan Mehmet Emin Tapan, babasının katarakt ameliyatı için gittiği Üniversite hastanesinde yaşanan skandalı kamuoyuyla paylaştı. Tapan, ameliyatın başarısızlığı ve sonrasında yaşanan ihmal iddialarını Babasının ameliyatını yapan Prof.Dr. Ali Şimsek'e yönelik açıklamalarıyla dile getirdi.

Babasının katarakt ameliyatının ardından görme sorununun devam etmesi üzerine tekrar aynı doktora başvurduğunu belirten Tapan, doktorun göz arkasında bir sorun olduğunu belirterek Harran Üniversite Hastanesi'ne gitmesini önerdiğini ifade etti. Üniversite hastanesine yönlendirilen Tapan, burada Prof.Dr. Ali Şimsek tarafından ücretini medikale ödeyerek ameliyat edildi. Ancak ameliyat sonrası görme sorununun devam etmesi üzerine babası tekrar aynı doktora başvurdu. Bu kez göz arkasına iğne yapılacağı söylenerek 2 defa bu işlem uygulandı. Ancak sorun çözülmedi.

Yaşanan bu süreçte doktora ulaşmaya çalıştıklarını ancak başarılı olamadıklarını belirten Tapan, son olarak başka bir doktor tarafından yapılan muayene sonucunda gözünün sadece %1 oranında gördüğünün söylendiğini ve önceki ameliyat sırasında göz arkasındaki perdenin delindiğinin ifade edildiğini dile getirdi.

Doktora ulaşmak için çaba gösterdiklerini ancak başarılı olamadıklarını vurgulayan Tapan, attığı tweet sonrasında kendisine ameliyatın yapılamayacağı ve başka bir hastaneye sevk edileceği yanıtının verildiğini ifade etti.

Bu yaşanan skandalın peşini bırakmayacaklarını belirten Mehmet Emin Tapan, en kısa sürede Prof.Dr. Ali Şimsek hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını kamuoyuna duyurdu.

Bu olay, sağlık sistemimizdeki sorunlara dikkat çekerken, doktor-hasta ilişkisindeki güvenin önemini bir kez daha ortaya koydu. Kamuoyu, yaşanan bu tür ihmal ve hataların sorumlularının gereken cezai yaptırımlarla karşılaşmasını bekliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siverek’te yasa dışı silah operasyonu: 3 gözaltıÖnceki Haber

Siverek’te yasa dışı silah operasyonu: 3...

Urfa'da feci olay! Hayatını kaybettiSonraki Haber

Urfa'da feci olay! Hayatını kaybetti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar