İş Başvurus sitesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde skandal olay!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde skandal olay!
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde Veteriner Hekim olarak görev yapan G.B., iddiaya göre başka birimdeki ağaç sayımı görevine sürgün edildi. Tepkilere neden olan bu olayla ilgili konuşan Şanlıurfa’nın önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Tüm kamu çalışanlarının bölümüne uygun bir işte çalıştırılması kamu yararınadır” dedi.

UĞUR BUDAK/ŞANLI HABER AJANSI-(ŞHA)

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde özellikle Zeynel Abidin Beyazgül’ün göreve gelmesinin ardından bazı birimlerde liyakatsiz insanların görev alması dikkat çekiyor. Hatta Şanlıurfa’da önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından Hayvan Barınağında görev yapmak üzere işe alınan Veteriner Hekim G.B.’nin ağaç sayımıyla görevlendirildiği ortaya çıktı.

Veteriner Hekim G.B. ağaç sayımındayken...

DEMİR: NE VİCDANA NE ADALETE SIĞMAZ

KİHAYKO ( Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği )  Şanlıurfa İl Temsilcisi Ayhan Demir de G.B.’nin Hayvan Barınağı yerine ağaç sayımında görevlendirilmesine tepki gösterdi. Demir, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa barınağında hayvanların istif ve yığılma ile perişan haldeyken daha önceki Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’den veteriner hekim talepleri üzerine işe alınan G.B.’nin barınakta görev yapması gerekirken başka birimde ağaç saydığını belirterek, “Kimse bize vicdan merhametten söz etmesin! Veteriner hekimin görevi canlara şifa dağıtmakken ağaç saymak nedir? Allah aşkına bu ülkede canlar ölürken birilerinin bu kadar rahat devleti sömürmesi ne vicdana ne adalete sığmaz” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e seslenen Demir, “Sayın Bakanım lütfen bu adaletsizliğe artık siz dur deyin” çağrısında bulundu.

 

ÇİFTÇİ: DEĞERLERİ LİYAKAT SİSTEMİNE UYGUN ÇALIŞTIRMAK HEPİMİZİN GÖREVİ

Şanlıurfa’nın önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de yaşanan bu olaya sessiz kalmadı. Görev yaptığı dönemde liyakatli insanları tercih etmesiyle bilinen Çiftçi, “Tüm kamu çalışanlarının bölümüne uygun bir işte çalıştırılması kamu yararınadır. Şanlıurfanın evlatları hepimiz için bir değerdir. Bu değerleri liyakat sistemine uygun çalıştırmak hepimizin görevidir. Her halde en zor iş; bilen bir kimseyi bilmeyenin emrine vermektir” ifadelerine yer verdi.

Bu arada G.B. isimli veteriner hekimin, Hilvan'daki ipek böceği yetiştiriciliği yapan çiftçiler için görevlendirildiği ve fidan dağıtımı işinde görev aldığı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Bozova Belediyesi'nin kar timi iş başında!Önceki Haber

Bozova Belediyesi'nin kar timi iş başınd...

Motorinin ardından benzine de zam geldiSonraki Haber

Motorinin ardından benzine de zam geldi

Haber Yorumları

  • Doğru davut22-01-2022 11:02

    Şahsın Veteriner hekim olarak Nihat başkan tarafından yapıldı. Ve Nihat başkan döneminde iken tarımsal müdürlüğüne gönderildi.Fakat bundan ne Nihat Başkanın nede Zeynel Başkanın suçu var. Personelin atamalarını başkan beyler yapmaz. Başkan beyin atadığı daire başkanları yapar

  • Urfa21-01-2022 17:06

    Nihat çifçi Geç bu işleri kardeşim sen önçe Karaköprü belediyesin de Şems’i Tepe ve ailesinden 6 kişi işe me yüzle işe aldın önçe bunu bi açıkla

  • Beyaz Urfalı20-01-2022 23:21

    Allah aşkına 3 yıldır Zeynel Başkan Urfa’ya hangi projeyi kazandırdı.taş üstüne taş koydu mu ? 3 yıldır belediyede daire başkanı değiştirmekten başka ne yaptı ? İşi bilen bir adam atadı mı ?

  • liyakat liyakat liyakat

  • Hadi20-01-2022 10:10

    Hadi ordan!senin g..... de gördük BEL SAN da kirli bir seneryo ile fakir fukaranın ekmeğinden edip yerine kendi yakın akrabalarını koydun liyakat yok işi bilen yok çıkardığın 20 kişi yerine 100 kişi aldın.Çıkmış birde utanmadan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül e iftira atıyorsun ifitrada boğulasın

  • Ahmet19-01-2022 23:56

    Bu güne kadar ortalıkta görünmeyen kim olursa olsun cezalandırmak gerekir Nihat neden barınağa göndermedi Nihat’ın getirdiği treybüs ne oldu urfayi 86 trilyon zarara uğrattı ben olsam ona ötettirirdim bu memlekete yazık

  • Reşat Toprak19-01-2022 21:58

    Şanlıurfa'nın neyi düzgünki Büyükşehir Belediyesi de düzgün olsun

  • İbrahim Demir19-01-2022 21:57

    yaparsa zeynel başkan yapar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar