İş Başvurus sitesi

Öncel'den Çanakkale Zaferi mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öncel'den Çanakkale Zaferi mesajı
Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ŞANLIURFA İL Başkanı HAKAN ÖNCEL , 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108’inci  yıl dönümü  dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ŞANLIURFA İL Başkanı HAKAN ÖNCEL , 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108’inci  yıl dönümü  dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
ÖNCEL mesajında “18 Mart Çanakkale Zaferi bu kutlu vatanın her karış toprağı için savaşan, gerek cephede, gerek cephe gerisinde omuz omuza ve kardeşçe Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Şanlıurfa’ya dil, mezhep, etnik köken ve sınır fark etmeksizin tüm gücü ve inancıyla ,onuruyla direnen bir milletin özverisinin en sembol günüdür “ diyerek azmin ve inancın elde ettiği eşsiz bir zaferin bugün aynı ruh ve aynı inançla yarınlara taşınması için milli ruh ve milli mücadele bilincinin nesillere en objektif haliyle ulaştırılması gerektiğinin önemine dikkat çekti.
Başkan ÖNCEL yayımladığı yazılı mesajında “Çanakkale Destanı , bağımsızlığımız için omuz omuza vererek mücadele edip şehit düşenlerin  torunlarını bugün  çeşitli oyun ve fitnelerle bölüp, bir birine düşürerek  parçalamaya uğraşanlara da en ibretli ve görkemli bir cevaptır.  Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kanlarıyla sınırlarını çizdiği bu kutlu vatanda  yaşama azim ve kararlılığımızı,millet olarak her zaman yaptığımız fedakarlıkların zirveye çıktığı bir ölüm kalım mücadelesi olarak ta tarihte yerini almıştır. Çanakkale Zaferi’nin, Türk milletinin her türlü yokluk ve acılar içinde dahi milli birlik ve beraberliğiyle neler başarabileceğini gösteren kahramanlık örnekleriyle dolu büyük bir zaferin adıdır” diyerek , bizleri bölmeye çalışan bütün ittifaklara karşı her zaman önümüzde rehber olarak alacağımız çok büyük dersler içermektedir dedi.
Çanakkale Destanı’nın ülke olarak  ateşten günlerin yaşandığı milli mücadele yılları için hem moral,hem ışık, hem de yeni kurulacak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temelini oluşturmuştur sözleriyle devam eden Başkan ÖNCEL   “ Milletimizdeki bağımsızlık tutkusunun destansı boyutu olan Çanakkale ruhunu öncelikle bizler özümsemeli, idrak etmeli ve  genç nesillere vermeliyiz.  Aradan uzun yıllar geçse de düşmanlarımızın bizi bu coğrafyada belli bir bölgeye sığdırıp sonra tutsak etmek için  büyük  gayretler  içinde olduklarını öğreterek milli şuuru kazandırmalıyız .
Bugün bu kutlu topraklar üzerinde huzurla yaşayabilmemiz Çanakkale’de omuz omuza yatan şehitlerimiz ve tüm varlığını vatan savunmasına feda eden eşsiz milletimiz sayesindedir. Çanakkale’de yıkılmakta olan bir imparatorluğun evlatları, imanlarıyla, akıl ve kalpleriyle bir devleti yeniden dirilttiler. Bu nedenle Çanakkale sadece bir savaş veya bir coğrafyanın adı değil, Türkiye’nin en önemli manevi sermayesinin simgesidir.
Bu duygu ve temennilerle Çanakkale Zaferi’nin 108’inci  yıldönümünü kutluyor, başta Gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere, tüm istiklal mücadelesi kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Ekinci’den Çanakkale Zaferi MesajıÖnceki Haber

Başkan Ekinci’den Çanakkale Zaferi Mesaj...

Kulisleri hareketlendiren iddiaSonraki Haber

Kulisleri hareketlendiren iddia

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar