İş Başvurus sitesi

Nebati'nin ismi köprülü kavşaktan kaldırıldı! İşte nedeni...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nebati'nin ismi köprülü kavşaktan kaldırıldı! İşte nedeni...
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Dr. Nureddin Nebati’nin adının 15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı’na verilmesinin ardından yazılı açıklamada bulunarak, “Mevcut iki kavşaktan isimsiz olan kavşak yerine Sayın Bakanımızın adı sehven ve yanlışlıkla ilk kavşağa asılmıştı” denildi.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Dr. Nureddin Nebati’nin adının 15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı’na verilmesinin ardından yazılı açıklamada bulunarak, “Mevcut iki kavşaktan isimsiz olan kavşak yerine Sayın Bakanımızın adı sehven ve yanlışlıkla ilk kavşağa asılmıştı” denildi.

Şanlıura Büyükşehir Belediye Meclisi, geçtiğimiz yılın son ayında aldığı karar doğrultusunda, Şanlıurfa’da bir kavşağa Hazine ve Maliye Bakanı hemşerimiz Dr. Nurettin Nebati’nin isminin bir kavşağa verilmesini kararlaştırmıştı. Alınan bu karar doğrultusunda, dün Haliliye Belediyesi Hizmet Binası önündeki 15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı’nın tabelası kaldırılarak, yerine Dr. Nurettin Nebati’nin ismi verildi. Ancak tepkilerin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Dr. Nureddin Nebati ismini taşıyan tabelayı yeniden söktü ve konuyla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Hazine ve Maliye Bakanımız, hemşehrimiz Sn. Nurettin Nebati'nin isminin şehrimizde yer alan isimsiz bir kavşağa verilmesi hususu, meclisimizde kararlaştırılmıştı.

Mevcut iki kavşaktan isimsiz olan kavşak yerine Sayın Bakanımızın adı sehven ve yanlışlıkla ilk kavşağa asılmıştı.

"15 Temmuz" ismi mevcut kavşakta devam edecektir. Fakat bakanımız isminin herhangi bir kavşağa verilmesini istememektedir. Bu nedenle isimsiz kavşağa yeni bir isimlendirme yapılacaktır.

15 Temmuz ve Demokrasi Şehitleri bizim en önemli önceliğimizdir. 2016 yılındaki nöbetlerde hemşehrilerimizle beraberdik, bugünde aynı hassasiyetimiz devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
BAŞKAN CANPOLAT: MEMLEKETİN HİZMETİ İÇİN BERABER OLACAĞIZÖnceki Haber

BAŞKAN CANPOLAT: MEMLEKETİN HİZMETİ İÇİN...

Urfa turizmi için bir araya geldiler...Sonraki Haber

Urfa turizmi için bir araya geldiler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar