İş Başvurus sitesi

Milletvekili Özcan'dan flaş açıklama...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Özcan'dan flaş açıklama...
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Yassıada yargılamalarının hukuki dayanağının kaldırılmasını içeren teklifin yasalaşması hakkında, “Geleceğimizi inşa ederken, geçmişimizin kara izlerini de siliyoruz” dedi.

ŞANLI HABER AJANSI – (ŞHA)

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, sosysl medya hesabı Twitter’den Yassıada yargılamalarının hukuki dayanağının kaldırılmasını içeren teklifin yasalaşması hakkında konuştu. AK Parti’nin yaptığı hizmetlernden de övgüyle bahseden Milletvekili Özcan, “Nereden nereye” derken bol keseden atmıyoruz” diyerek, şunları kaydetti;

Son 18 yılda Türkiye’nin 81 vilayetinde, 957 ilçesinde, 34367 köyünde AK Parti’mizin milleti için eserlerini görmek mümkündür.

Allah’a hamd olsun Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti ile topyekun kalkınmayı yaşamaktadır.

Milletimize hizmetkar olan AK Kadrolar, milletimizin her bir ferdine nerede olursa olsun değmiş, gönül köprüleri kurmuş ve yurdun dört bir yanını hizmetleriyle ihya etmiş ve bu istikamette yoluna emin adımlarla ilerlemektedir.

Bizim için gurur kaynağı olan ve yüzümüzü ağartan bu hizmetler işte Türkiye’yi ‘Nereden nereye’ getirdiğini net olarak ortaya koymaktadır.

Birleri konuşadursun, laf üretsin, fitne tohumları ekmeye gayret etsin.

Birleri konuşadursun, laf üretsin, fitne tohumları ekmeye gayret etsin.

Ama aziz milletimiz net bir gerçeği gözlemleyebiliyor, vicdan terazisinde AK Kadroları her daim destekleriyle güçlü kılıyor.

 

“BU MİLLET YAŞADIĞI ZORLUKLARI BİLİYOR”

Çünkü bu millet nice partilerin nice liderleri döneminde yaşadığı zorlukları da iyi biliyor, 18 yıldır kalkınma ve dönüşüm ile yaşadığı güzellikleri de iyi biliyor.

Bizler milletin vicdan terazisine her daim güvendik.

Onların şaşmaz adaletine her zaman inandık.

Ve Allah’a şükürler olsun o terazi ve o adalet mekanizması hiçbir zaman bizleri yanıltmadı.

Milletimiz derdiyle dertlenenleri her an baş üstünde tuttu.

Milletimiz istikametini millet olarak belirleyenleri her daim destekledi.

Milletimiz devletinin ve milletinin istikbali için koşanları hiçbir zaman yalnız bırakmadı.

İşte bu yüzdendir ki milletinin derdiyle dertlenen, istikametini millete göre belirleyen, devletinin ve milletinin istikbali için koşan AK Parti’miz yoluna kararlılıkla devam etmektedir.

AK Parti’nin büyüsü, sarsılmaz yapısı millettir.

AK Parti milletin yansımasıdır.

AK Parti milletin ta kendisidir.

Bugün bir başka mutlu hissediyoruz.

Gururluyuz ve bir kez daha iyi ki diyoruz.

Daha yarınını planlayamayan Türkiye’den şimdi geleceğe yön veren bir Türkiye’de yaşıyor ve bu yolda durmak bilmeksizin yürüyoruz.

Yetmiyor karanlıkları aydınlığa döndürme iradesini sergiliyoruz.

Yassıada darbecilerinin aldığı kararların hukuk aleminden silinmesi ve mağdur varislerin tazminat hakkını da içeren kanun teklifimiz kabul edilerek darbenin açtığı derin yaralar gecikmiş de olsa adaletle sarıldı.

 

“KARANLIK BİR İZİ DAHA ORTADAN KALDIRDIK”

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 vizyonuna kararlı bir şekilde yürüyen ve geleceği inşa eden AK Kadrolar diğer yandan da geçmişimizin karanlık bir izini daha ortadan kaldırdı.

Geleceği güçlü kılmak için geçmişin karanlıklarını da aydınlatmak gerekiyor ve şükürler olsun buda biz AK Kadrolara nasip oluyor.

Şehir Hastaneleri yapılır onlar eleştirir gün gelir o şehir hastaneleri dünyayı dize getiren virüs gerçeğinle yüzleşmede Türkiye’yi ayağa kaldırır.

Onlar her defasında demokrasi demokrasi diye bas bas bağırır, 15 Temmuz’da milletiyle demokrasi mücadelesini canı pahasına bizler yaparız, Yassıada karanlığını aydınlığa bizler çeviririz.

Ülke yönetmek konuşmakla değil icraatla, kararlılıkla ve mücadeleyle olur.

Allah’a hamd olsun Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir lideri, güçlü AK Kadroları ve ferasetli bir milleti var.

Bize bir Yüce Rabbimizin hidayeti, birde aziz milletimizin destek ve duaları yeter.

Durmak yok yola devam.

Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfalıları yakından ilgilendiren haber!Önceki Haber

Urfalıları yakından ilgilendiren haber!

Vatandaş şikayetçi!Sonraki Haber

Vatandaş şikayetçi!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar