İş Başvurus sitesi

Harran Üniversitesi’nde bütünleme eylemi! Rektör’den çorbalı gönderme

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Harran Üniversitesi’nde bütünleme eylemi! Rektör’den çorbalı gönderme
Harran Üniversitesi'nde eğitim gören bir grup öğrenci, üniversite senatosunun aldığı karar gereği bütünleme sınavlarının kaldırılmasını protesto etti. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı eylemde HRÜ Rektörü Sabri Çelik, sosyal medya hesabından öğrencilere sınav haftası süresince ücretsiz çorba ikramında bulunacağını demesi üzerine tepki yağdı. Öğrenciler, Rektör Çelik’e bütünleme sınavlarını tekrar başlasın biz sade ve patlıcanlı kebabı ısmarlayalım yorumunda bulundular.  

Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsündeki merkez kafeteryada  toplanan bir grup, öğrenci üniversite senatosunun aldığı karar gereği bütünleme sınavlarının kaldırılmasını protesto etti. Öğrenciler sorunlarının çözümü için seçtikleri temsilciler, HRÜ Rektörü Mehmet Sabri Çelik’le görüşmek istedi. Ancak öğrenciler, rektörlükte muhatap bulamadıkları için sosyal medya üzerinden örgütlenip “hrübütistiyor” hashtag’i ile Rektör Çelik’e çağrıda bulundu. Öğrenciler sorunlarının çözümü bulunmadığı takdirde öğrenciler tekrar geniş çaplı eylem düzenleyip rektörlüğe yürüyeceklerini kaydettiler.
 

REKTÖR ÇELİK’TEN ÇORBA İKRAMI
Türkiye’deki üniversiteler arasında bilimsel çalışmalarda en son sıralarda yer alan Harran Üniversitesinde öğrencilerin yaşadığı bütünleme sorununa karşılık Rektör Mehmet Sabri Çelik, sosyal medya hesabından sınav haftası süresince öğrencilere çorba ikramında bulunacağının paylaşımını yaptı. Rektör Çelik: “Sevgili Öğrencilerim, Pazartesi başlayacak yarıyıl sonu sınavlarınız için kolaylıklar diliyorum. Sınavlar süresince hafta içi akşamları kütüphanemizde sizlere çorba ikramımız olacaktır.Bu Pazartesi ilk çorba servisini size ben yapacağım. 17:30'da görüşmek üzere başarılar dilerim.” İfadelerinde bulundu.
Rektör Çelik’in paylaşımını gören öğrenciler ise “Hocam çorbadan daha önemli ve ciddi bir konumuz var. Kampüsteki köpekler çok saldırgan olmuş can güvenliğimiz yok.”,”Bütünlemeleri geri getirin çorba ve Urfa kebap benden”,”Belediyenin ücretsiz çorbasını dağıtıyorsunuz”, “Başka illerde rektörler burs verirken siz çorba veriyorsunuz”,


 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altun, Cumhurbaşkanı ve Bakanlara mektup yazdıÖnceki Haber

Altun, Cumhurbaşkanı ve Bakanlara mektup...

Haliliye Belediyesi’nde gelen çağrılar çözüme kavuştuSonraki Haber

Haliliye Belediyesi’nde gelen çağrılar ç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar