İş Başvurus sitesi

Demir’den 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demir’den 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası mesajı
Aile Sağlık İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa İl Başkanı Kemal Demir, 1-7 Aralık tarihleri arasında kutlanan "112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası" nedeniyle mesaj yayınladı.

Aile Sağlık İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa İl Başkanı Kemal Demir, yayınladığı mesajında, “1-7 Aralık 112 acil sağlık hizmetleri haftası kutlu olsun” diyerek, şu ifadelere yer verdi:

“PANDEMİ in başından buyana her zorluk ve felaketle yılmadan, usanmadan çalışan,mesai harcayan yeri geldiğinde Ailesinden, sevdiklerinden ayrı kalan ve iş aşkı, iş ahlakını hiç bir karşılık beklemeden yapan, sağlık personeli denince akla ilk gelen 112 acil çalışanı personellerimizin bu özel ve güzel gününü kutluyorum..

Ayrıca kahramanlarımızın bu güzel gününde Türkiye'nin dört bir yanında, Pandemi ile savaşılırken yine mücadelenin en zorlu illerinin başında gelen Şanlıurfa'da  112'nin göz bebeği ve gizli kahramanı Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil Hizmetler Başkanı Sayın Yılmaz GERGER beye hem Sağlık personeli, hem de vatandaş olarak ne kadar teşekkür etsek azdır.

Gecesini, gündüzüne katarak vermiş olduğu hizmetler ve başarısı, personel ile olan ikili babacan diyalogu ve sorunu yerinde çözme kabiliyeti bizim için takdire şayan'dır.

Gerek personelleri ile kurmuş olduğu bağ, Gerekse sendikal toplantılarımızda personelin artısına yönelik bizlere göstermiş olduğu kolaylık ve kişisel tevazusu için kendisine A.Sağlık İş Sendikamız ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.

Daha güzel yarınlarda, mutlu bir dünyaya gözlerimizi açtığımız günlerde bu güzel ve kutlu günü yaşamak ümidiyle tekrar Cefakar, vefakar 112 Sağlık Personelinin 112 Acil Hizmetler Haftasını kutluyorum.”

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşte Kılıçdaroğlu’nun Urfa’ya geleceği tarih…Önceki Haber

İşte Kılıçdaroğlu’nun Urfa’ya geleceği t...

Başkan Ekinci talimat verdi! Çalışmalar hızlandırıldıSonraki Haber

Başkan Ekinci talimat verdi! Çalışmalar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar