İş Başvurus sitesi

Başkan Ekinci'den ikinci dönem mesajı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ekinci'den ikinci dönem mesajı!
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı ikinci döneminin başlaması nedeniyle mesaj yayınladı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yayınladığı mesajında, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve birçok ilde yıkıma neden olan deprem nedeniyle okulların açılışının ertelendiğini anımsatarak, asrın felaketi olarak adlandırılan bu afet olayında bir kez daha hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diledi.

2022-2023 Eğitim öğretim yılının 2. dönemine Pazartesi günü (bugün) itibariyle başlandığını belirten Başkan Ekinci, yayınladığı mesajında, “Yoğun bir ders dönemine verilen kısa ara sonrasında, ikinci dönemin ülkemiz, çocuklarımız, öğretmenlerimiz, velilerimiz için hayırlı olmasını temenni ederim. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz nesillerin en iyi şekilde yetiştirilmesi için Viranşehir Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vereceğiz” dedi. 

Büyük bir özveriyle yetiştirilen öğrencileri geleceğimizin teminatı olarak gördüklerini, iyi bir eğitim almaları ve mutlu bir şehirde yaşamalarının hepimizin en önemli dileği olduğunu kaydeden Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bütün gayretimiz, çalışmamız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız içindir. Bu konuda Viranşehir Belediyesi olarak her zaman, çocuklarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize ve öğrencilerimize en içten sevgi ve başarı dileklerimi iletir, 2022-2023 eğitim öğretim yılı 2. döneminin eğitim camiamız için hayırlı olmasını temenni ederim. Depremde kaybettiğimiz canlarımız için de bir kez daha başsağlığı diler, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dilerim. Ülkemizin, geçmiş tarihlerde yaşadığı felaketlerde olduğu gibi bu acı günleri de millî birlik ve beraberlik ruhu içinde dayanışma ile aşacağına yürekten inanıyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa’da okul zilleri yeniden çaldıÖnceki Haber

Urfa’da okul zilleri yeniden çaldı

Adalet Bakanı Urfa’daSonraki Haber

Adalet Bakanı Urfa’da

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar