İş Başvurus sitesi

Başkan Ekinci müjdeyi verdi! O proje ihaleye çıkıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ekinci müjdeyi verdi! O proje ihaleye çıkıyor
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçe trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak Viranşehir Güney Çevre Yolu Projesi’nin 24 Şubat’ta ihaleye çıkacağının müjdesini verdi.

“Daha modern, daha kaliteli ve daha yaşanabilir bir Viranşehir için” çaba gösteren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, seçim öncesinde verdiği vaatleri bir bir yerine getiriyor. Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Başkan Salih Ekinci, Viranşehir’de yapılması planlanan Güney Çevre Yolu Projesi’nin ihaleye çıkarılmasını sağladı. Başkan Ekinci’nin Ankara’da yaptığı girişimler sonucunda; Viranşehir Güney Çevre Yolu Projesi, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından 24 Şubat’ta ihaleye çıkarılacak.

BAŞKAN EKİNCİ: VİRANŞEHİR’İMİZE HAYIRLI OLSUN 
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehirli hemşerilerine seçim döneminde verdikleri sözleri bir bir yerine getirmek için çalıştıklarını belirterek, “Bu vaatlerimizden birisi de Viranşehir Güney Çevre Yolu Projesi’ydi. Ankara’da gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde, Viranşehir’imizin trafik yükünü büyük ölçüde azaltacak olan Çevre Yolu Projesinin ihaleye çıkarılmasını sağladık. Projenin ihalesi 24 Şubat’ta yapılacak ve ardından da yapım çalışmalarına başlanacak. Viranşehir’e değer katacak olan Çevre Yolu Projesi’nin ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Çevre Yolunun toplam uzunluğunun 13,6 km olacağını vurgulayan Başkan Ekinci, “Çevre yolunun Viranşehir’e kazandırılmasından dolayı emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Hazine ve Maliye Bakanımız Hemşerimiz ve Değerli Büyüğümüz Sayın Nureddin Nebati’ye, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na ve Karayolları 9.Bölge Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'de sular durulmuyor! Yönetim görevden alındıÖnceki Haber

CHP'de sular durulmuyor! Yönetim görevde...

 İşte yapılandırma paketinin detayları…Sonraki Haber

 İşte yapılandırma paketinin detayları…

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar