İş Başvurus sitesi

BAŞKAN EKİNCİ: KAPALI YOLUMUZ YOK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN EKİNCİ: KAPALI YOLUMUZ YOK
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Sabah saatlerinde başlayan ve giderek etkili olan kar yağışında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı kurulan kriz masasını ziyaret etti. Başkan Ekinci, Belediye meclis üyeleri ile birlikte karla mücadele çalışmalarının koordine edildiği Kriz masasını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

Karla mücadele kapsamında tüm personellerin 7/24 saat sahada olduğunu ve sorumluluklarının daha da arttığını belirten Başkan Ekinci, ekiplerin özveri ve hassasiyetle görev yaptıklarını görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, personellere vazifelerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.
Başkan Ekinci, kriz masasında yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından belediye meclis üyeleriyle birlikte şehir merkezinde devam eden yol açma çalışmalarını inceledi.
Burada yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Salih Ekinci, kuraklık sürecinin yaşandığı bir dönemde; “Hamdolsun bu sabah Allah’ın rahmeti ve bereketi ile uyandık. Viranşehir’imiz adeta bir gelinlik giymiş gibi beyaza bürünmüş. Rahmetin ve bereketin üzerimize yağmasından dolayı çok sevindik. Bizde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Viranşehir Belediyesi, Viranşehir Kaymakamlığı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekiplerimizle birlikte sahadayız, çalışıyoruz. Karla mücadele kapsamında 21 Kepçe,2 Ana greyder,2 Kar küreme aracımızla şehir merkezi ve kırsal mahallelerde yol açma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm yollar hâkimiyetimiz altında. Şu anda kapalı yolumuz yok. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Kriz masamız ve tüm ekiplerimiz 7/24 saat esasına dayalı olarak çalışıyoruz. Vatandaşlarımız, sıkıntı olan ve kapalı olan yerler varsa bize Viranşehir Belediyesi WhatsApp şikâyet hattı, Alo Zabıta ve Viranşehir Kaymakamlığı üzerinden bize ulaşabilirler. Bize ulaştıkları anda sıkıntılı olan bütün yerlere anında müdahale edilecektir.” Dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfaspor-Esenler Erokspor maçı ertelendiÖnceki Haber

Urfaspor-Esenler Erokspor maçı ertelendi

Edirnespor-Karaköprü maçıyla ilgili flaş gelişmeSonraki Haber

Edirnespor-Karaköprü maçıyla ilgili flaş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar