İş Başvurus sitesi

BAŞKAN EKİNCİ, ÇALIŞMALARINA START VERDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN EKİNCİ, ÇALIŞMALARINA START VERDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir kez daha AK Parti’nin Viranşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, 'Ya Allah bismillah' deyip çalışmalarına başladı.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha Viranşehir Belediye Başkan Adayı olarak duyurduğu Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Burun, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Sıraç Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Ekinci, seçim çalışmalarına yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Yaklaşık 5 yıllık süre zarfında Viranşehir’i kalkındırmak ve geliştirmek için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiklerini vurgulayan Başkan Ekinci, bundan sonra da ‘Sabır Şehri’ Viranşehir’e en iyi hizmeti sunma adına durmadan çalışacaklarını söyledi.

Başkan Ekinci, 31 Mart 2024’te yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı ve partilerinin onayı ile yeniden Viranşehir’e hizmet etmek için aday gösterildiğine dikkat çekerek, “Teveccühleri için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti yönetimimize teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin desteğiyle inşallah 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde bir kez daha sandıklardan zaferle ayrılarak, gönül belediyeciliğini Viranşehir’de devam ettireceğiz. Seçim sürecinin şimdiden ülkemize, Şanlıurfa’mıza ve Viranşehir’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Burun ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Sıraç Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri de, AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci’yi tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK PARTİ’NİN ADAY ADAYI OSMAN KAYA’DAN TEŞEKKÜRÖnceki Haber

AK PARTİ’NİN ADAY ADAYI OSMAN KAYA’DAN T...

Araç sahipleri dikkat! Okkalı zam daha geliyorSonraki Haber

Araç sahipleri dikkat! Okkalı zam daha g...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar