İş Başvurus sitesi

Arslan’dan Evren Sanayi esnafına müjde!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arslan’dan Evren Sanayi esnafına müjde!
Şanlıurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslan, bugün sabah Uçar Oto Elektrik Sahibi Osman Uçar tarafından düzenlenen toplantıda, esnaflarla buluşarak destek istedi. Toplantıda esnafa müjde veren Arslan, “Kiracı olan esnaflarımız için 570 adet işyeri daha yapmayı planlıyoruz” dedi.

UĞUR BUDAK/ŞANLI HABER AJANSI-(ŞHA)

Şanlıurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası seçimleri 2 Ocak’ta Vali Konağı Düğün Salonu’nda düzenlenecek. Seçimde yeniden aday olacak Şanlıurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslan, seçimlere yönelik çalışmasını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda bugün sabah sanayide faaliyet gösteren Uçar Oto Elektrik Sahibi Osman Uçar tarafından esnafa ikram edilen çorba ikramında üyeleriyle buluşan Arslan, seçimler için destek talep etti.

Esnaf tarafından sıcak ilgiyle karşılanan Arslan, Evren Sanayi Kooperatifi ve Şanlıurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası olarak yapılan çalışmalardan bahsetti.

Arslan, yaptığı konuşmada, 2 Ocak’ta Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odasının genel kurulu olacağını hatırlatarak, “Evren Sanayi’de kiracı olan, mağdur olan birçok kesim var. Biz bu noktada esnafın mağduriyetini giderme anlamında 570 işyeri daha yapılacak. İmar planı yapılmış ama mülkiyet sorunu var, bunu çözmek için hem hukuki hem de siyasi olarak çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa sürede bu sorunu çözeceğiz” dedi.

 

“KUZEY BATI ÇEVRE YIL SONUNA KADAR BİTİYOR ”

Arslan, TIR, Kamyon ve Ağır İş Makineleri esnafı için de Evren Sanayi büyüklüğünde 981 dönüm üzerinde yeni işyerleri yapılması için de çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

Ulaşımla ilgili sıkıntılara da dikkat çeken Arslan, Evren Sanayi’ye ulaşımda trafik yükünü azaltması beklenen ve yıllardır bitirilemeyen Kuzey-Batı çevre yolunun da yıl sonuna kadar tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

Arslan, esnaflarla kendisini bir araya getirmesini sağlayan Uçar Oto Elektrik Sahibi Osman Uçar’a teşekkür etti.

Bu arada toplantıya Şanlıurfa Oto Çıkma Parçacılar ve Tamirciler Kooperatif Başkanı Mehmet Özbek, Evren Sanayi Sitesi 2. Başkanı Sami Atlı, Şanlıurfa Tır-Kamyon ve Ağır İş Makineleri İhtisas Küçük Sanayi Yapı Kooperatif Başkanı Mahmut Çiftçi ve çok sayıda esnaf katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa’da otomobil devrildiÖnceki Haber

Urfa’da otomobil devrildi

Merakla bekleniyordu! Merkez Bankası kararını verdiSonraki Haber

Merakla bekleniyordu! Merkez Bankası kar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar