İş Başvurus sitesi

Akçakale Belediyesi ile ilgili skandal iddia!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akçakale Belediyesi ile ilgili skandal iddia!
Şanlıurfa Akçakale’de yaşayan ve AK Parti’ye destek verdiğini söyleyen Mehmet Aliken isimli vatandaş, kadınların belediye araçlarına bindirilerek fuhuş yapıldığını iddia etti. Aliken, çektiği videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, “Hani dindar partiydik” dedi.

Yeni Çağ’dan Ümit Karadağ’ın haberine göre: Şanlıurfa Akçakale Belediyesi ile ilgili skandal bir iddia gündeme geldi. AKP’ye destek verdiğini belirten Mehmet Aliken isimli vatandaş, yayınladığı videoda belediye aracına kadınların bindirildiğini ve fuhşa götürüldüğünü ileri sürdü.

 

"YEDİLER, HİZMET YAPMADILAR BOŞVER DEDİK AMA..."

Söz konusu videoda Aliken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek “Yediler dedik, boşver. Hizmet yapmadılar, dedik boşver ama sizi lekelemeye başladılar. Hani AK Parti dinci bir partiydi. Hani zinaya karşıydı. Akçakale’yi şu an AK Parti yönetmiyor mu? Bizi rezil ettiniz. İstifa et git Ankara’ya Mehmet Yalçınkaya(Belediye Başkanı) biz sana oy verdik, kerhane açmak için değil. Akçakale’nin hepsi sizden şikayetçi. Memleketi mahvettiniz” diye konuştu.

 

"BELSAV ŞİRKETİ ADINA KAYITLI"

Yine “Telebyad Akçakale” isimli bir hesap, belediye aracıyla fuhuş yapıldığını iddia eden bir fotoğraf paylaştı ve şu notu düştü: "Evet bugün yaptığım araştırma sonucunda 06 ABG 270 plakalı Araç BELSAV şirketi adına kayıtlı. BELSAV şirketi de aracı Akçakale Belediyesi’ne kiralamış. Yani ne resmi plaka olmasa da araç belediyeye ait hizmet aracıdır. Resmî bir şekilde belediyeye ait yani devlete ait kiralanmış. Resmi araçta fuhuş!”

 

AKÇAKALE BELEDİYESİ: "İLAÇLAMA İÇİN HİZMET ALDIK"

İddialarla ilgili Yeniçağ, Akçakale Belediyesi yetkilileriyle görüştü. “Belediyemizin aracı değil ama şirketin aracı mıdır değil midir o konuda bilgimiz yok" diyen yetkililer "İkincisi videoyu çeken arkadaş hemşehrimiz, tanıdığımız bir insan. Sürekli alkol alan birisi, alkolün etkisiyle ve bazılarının yönlendirmesiyle bu paylaşımları yapan insan… Biz ilçe halkı olarak ona alışkınız ama Türkiye alışkın değil. Şirketin aracı olabilir ama bizim değil. BELSAV bizim ilaçlama şirketidir. İlçemizin ilaçlanması için bu şirketten hizmet aldık" diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siverek Belediyespor lige galip başladıÖnceki Haber

Siverek Belediyespor lige galip başladı

Bozkurt: "Belli bir noktaya geldik, işin sonunu inşallah getireceğiz"Sonraki Haber

Bozkurt: "Belli bir noktaya geldik, işin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar