© Şanlı Haber Ajansı 2020

DEM PARTİ’NİN BİRECİK İLÇE TEŞKİLATINA SİLAHLI SALDIRI

DEM Parti’nin Birecik ilçe Teşkilat binasına gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

31 Mart seçimlerinin ardından Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde sular durulmuyor. DEM Parti’den Birecik Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Begit, daha sonra partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. Bu gelişmenin ardından Begit’e tepki gösteren DEM Partililer, Begit’in belediye başkanlığından da istifa etmesini istiyor. Bu gelişmelerin yaşandığı Birecik’te, dün gece saat 03.00 sıralarında DEM Parti’nin Birecik İlçe Teşkilatına silahlı saldırı düzenlendi. Polis ekipleri olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Kim yada kimler tarafından düzenlendiği bilinmeyen saldırıya DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan tepki gösterdi.

Ayan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Birecik ilçe binamıza gece 3 sularında silahlı bir saldırı gerçekleşti. İlçe binamıza yönelik gerçekleştirilen bu saldırının mücadelemize yönelik olduğu, kirli ve çetevari güçlerce organize edildiği aşikardır. Bu saldırılara boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Birecik halkı mücadelesi ile bu oyunları boşa çıkarmaya devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER